HTML

nász.blog.hu

egy felnőtt férfinak és egy nőnek jogilag elismert és szabályozott életközössége # hetedik szentség # a család alapja # ez mind a házasság, a frigy, a nász # de mégis, hogyan?

Friss topikok

  • martonosi balázs: én is keresek érdek hazaságot.06705033857 (2012.06.19. 10:14) A házasság üzlet
  • m-ta: Annyira megértem azt, aki feltörte a blogot! Ilyen témába, ilyen csapatba belekerülni, megér egy k... (2010.07.07. 07:56) Feltörték a Nászblogot!
  • bpapp: 10 dolog, amit jó tudni, mielőtt kimondod az igent www.delmagyar.hu/noi_oldal/10_dolog_amit_jo_tud... (2010.06.30. 09:21) Piálj, ha felvillan a beszarásjelző!
  • bé ef: Igen: a közös vacsorához a kezdetektől ragaszkodom, és az eközben kikapcsolt állapotú tévéhez is!!... (2010.06.29. 09:15) Hétköznapi bizalomépítő szertartások
  • tipcsibacsi: Tipcsi nomeg Évcsi: Csak ennyit: www.youtube.com/watch?v=pwDBaOqysC0 (2010.06.25. 20:43) Integrált rendszer

Linkblog

Nem fogtok meglepődni, ha elárulom: Vé műszaki ember, sőt, a kötött pályás közlekedéshez is van némi köze.

Bár jómagam Istent csupán egy felületes válasz-protézisnek tartom, amivel a világ működési mechanizmusa iránt nem különösebben érdeklődők megelégednek, amikor az élet nagy kérdéseire csodálkoznak rá, a "házasság szentségét" mégis létező fogalomnak vélem. Valami olyasminek, mint amilyen a közös szimmetriatengely az integrált ütemes menetrendben. Lehet gyönyörű, hibátlan ütemes menetrend két közlekedési viszonylaton, de ha a szimmetriatengelyük nem azonos, akkor egyszerűen nem alkothatnak közös rendszert, nem épülhet rájuk, és részei sem lehetnek egy integrált közösségi közlekedési struktúrának. A "közös szimmetriatengely" a házasulandók között az, ami nélkül nem lehet igazi, "integrált" család egy házasságból.

Szerintem ezt még az is érti, akinek igazából fogalma sincs, pontosan mit is takar az integrált közösségi struktúra közös szimmetriatengelye.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nasz.blog.hu/api/trackback/id/tr732106616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása